streda 8. júna 2011

V Brne na výstavisku začína desiaty ročník Autosalónu

Brno - V Brne dnes začína desiaty ročník Autosalónu. Na tradičnej výstavnej akcii sa predstaví vyše 200 firiem. Organizátori čakajú, že si nové modely osobných automobilov príde pozrieť viac ako 100.000 ľudí. Dnešný program je venovaný novinárom. Pre verejnosť sa brány brnenského výstaviska otvoria v sobotu.


Organizátori lákajú napríklad na hybridné Opel Ampera, Audi A6, Citroën DS4, Range Rover Evoque alebo modernizované modely Jaguar XK a XF. Mladoboleslavská Škodovka ukáže koncepty Škody Vision. Ľudia tak uvidia budúcnosť tvarov automobilov tejto tradičnej značky. K videniu bude aj nové logo. Od budúceho roka bude zdobiť nové modely značky. Podľa firmy má jasnejšiu štruktúru.

Kam kráča vývoj automobiliek, predvedú aj koncepty ďalších firiem, príkladom je športová Peugeot EX1, Citroën Survolt alebo Opel Zafira Tourer. Zaujímavosťou budú aj elektromobily, návštevníci sa v nich môžu zviezť.

Podľa manažéra projektu Autosalónu Jiřího Čikla tohtoročný desiaty ročník bude zaujímavý aj z pohľadu bežného záujemcu o automobil. "Autá sú k dispozícii v cenách, ktoré nikdy neboli. Automobilky pripravili akčné ponuky spojené s veľtrhom," . Pre spotrebiteľov vypísali novo organizátori anketu. Zaujímajú ich preferencie áut.

Ľudia si môžu kúpiť nielen nové osobné automobily. Z brnenského výstaviska môžu odísť aj veteránom vďaka druhému ročníku Classic Show Brno, ktorá historické automobily predstaví. Autosalón končí vo štvrtok 9. júna.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára