pondelok 17. augusta 2009

Autá vo filme G.I.Joe
















Nedávno sa do kín dostala druhá časť filmu Transformers. Niektorí hrdinovia filmu majú pôvod v sérii hračiek spoločnosti Hasbro. Hračkárskymi postavičkami z Hasbro sa tiež inšpirovali aj tvorcovia snímky G. I. Joe. V amerických kinách bol film najnavštevovanejším titulom minulého týždňa. Teraz má tento akčný film slovenskú premiéru.

G. I. Joe je tajná organizácia, združujúca najlepších bojovníkov sveta s úžasným technickým vybavením. Jej členmi sa stanú aj vojaci Duke a Ripcord, ktorí prežili útok pri prevoze modernej zbrane. Útočníci chcú zbraň zneužiť. Je na tíme z G. I. Joe, aby sa tomu pokúsil zabrániť. Nepriatelia ohrozujú mestá ako Paríž, Peking, Moskvu a Washington. Medzi zloduchov tiež patrí aj Dukova bývalá snúbenica.

Réžisér filmu je Stephen Sommers, tvorca Múmie a Van Helsinga. Medzi jednu z hlavných akcií patrí aj drsná naháňačka v uliciach Paríža, ktorá sa natáčala aj v Prahe. Ak chcete získať predstavu aké autá sa vo filme používali, pozrite si video z natáčania automobilovej naháňačky.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára